Crowe Horwath Foederer

Crowe Horwath Foederer brengt gedreven, talentvolle mensen bij elkaar om ondernemers te (onder)steunen bij het realiseren van hun plannen.

Organisatieprofiel

Crowe Horwath Foederer is een reeds lang bestaand top-20 kantoor met o.a. accountants, fiscalisten, consultants en adviseurs. Bij Crowe Horwath Foederer werken bijna 400 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven.

Wij zijn een toonaangevend lid van Crowe Horwath International, een wereldwijd en 9e grootste netwerk van onafhankelijke accountantskantoren. Hierdoor kunnen wij onze cliënten in meer dan 100 landen ondersteunen en voorzien van lokale expertise.

Onze full-service dienstverlening is gericht op accountancy, fiscale zaken, administratieve ondersteuning en consultancy o.a. op het gebied van corporate finance, organisatie, automatisering, acquisitie en strategiebepaling. Crowe Horwath Foederer levert een professionele en hoogwaardige dienstverlening. Onze accountants en fiscalisten zijn generalisten met een brede praktijkervaring en uitgebreide theoretische vorming. Accountancy vormt de ruggengraat van onze multidisciplinaire dienstverlening. Het is onze expertise, het is onze passie. Controleren, certificeren en samenstellen van jaarrekeningen: we doen het correct, zorgvuldig en inventief. Onze fiscale medewerkers houden uw onderneming fiscaal up-to-date, adviseren u over de belastingwetgeving en verzorgen uw aangiften. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan opleiding en permanente educatie.

Bedrijfscultuur

Bij Crowe Horwath Foederer zijn alle werkzaamheden gericht op het managen van het succes van de ondernemingen die vertrouwen op ons advies. De medewerkers van Crowe Horwath Foederer typeren onze bedrijfscultuur als dynamisch, professioneel en open. Er wordt met veel enthousiasme en plezier gewerkt door bevlogen en kundige collega’s. In ons werk zijn veel inhoudelijke uitdagingen waarbij onze sterke en positieve teamgeest toonaangevend is. Wij zien onszelf met gezonde trots als een bijzonder kantoor om bij te werken. Het is fijn dat onze cliënten ons vertellen dat zij zich hier “thuis” voelen! Onze filosofie is het bouwen aan een langdurige en persoonlijke relatie met onze cliënten.

Crowe Horwath Foederer is een bijzonder kantoor om bij te werken. Je zit dicht bij het vuur; je bent kennisadviseur, sparringpartner én vertrouwenspersoon van je cliënt. Door te werken in volledig cliëntgerichte teams met disciplines ben je op de hoogte van de volledige financiële situatie van de cliënt. Je bent dus niet alleen expert, maar je bent ook in staat om over de eigen grenzen van je vakgebied te kijken.

Check onze website voor meer informatie: www.crowehorwathfoederer.nl en onze vacaturesite voor al onze vacatures: www.werkenbijfoederer.nl.