BDO Netherlands

Doen waar je goed in bent!


BDO behoort wereldwijd tot de top 5 van accountants- en advieskantoren. Met ruim 2.000 collega’s, werkend vanuit 28 vestigingen verspreid over geheel Nederland, ondersteunen en adviseren we onze klanten. Dit doen we vanuit vier lines of service; Audit & Assurance, Accountancy & Bedrijfsadvies, Belastingadvies en Consultancy.

Al onze klanten zijn uniek…


Ons klantenpakket is uniek en zeer gevarieerd. Het bestaat voornamelijk uit ondernemers in het middenbedrijf, maar ook grotere familiebedrijven, beursgenoteerde en internationale ondernemingen kunnen tot jouw klantenpakket behoren. Je bent een kritisch klankbord voor de ondernemer. Samen vormen jullie een sterk team waarbij ieder kan doen waar hij goed in is. Jij gaat het ‘gevecht’ met die lastige cijfers aan en de ondernemer kan zich vervolgens volledig richten op het ondernemen.

Talentontwikkeling; de sleutel tot jouw succes


Bij BDO geloven we in ontwikkeling van onze medewerkers en onze organisatie. We willen dat jij als BDO’er het beste in jezelf naar boven haalt. Jij bent immers van grote toegevoegde waarde in de dienstverlening naar onze klanten. Daarom vinden wij jouw persoonlijke talentontwikkeling zo belangrijk. ‘Doen waar je goed in bent’, is ons motto. Want als je kunt doen waar je goed in bent, kun je daarin groeien, uitdagingen aangaan en carrière maken. Hiervoor scheppen we alle randvoorwaarden. Opleiding en coaching zijn hierbij de sleutelwoorden. Samen met jou stellen we een ontwikkelingstraject op waarbij je in belangrijke mate zelf verantwoordelijk bent voor het realiseren van jouw ambities.

Carrièremogelijkheden


Carrière en vrije tijd gaan goed samen bij BDO. Er heerst geen ‘overwerkcultuur’. We bieden een sfeer waarin we werken als één team; professioneel en informeel met een no-nonsense aanpak.

Heb je de ambitie om jouw top te bereiken, aarzel dan niet en informeer naar jouw carrièremogelijkheden. We bieden niet alleen uitdagende starterfuncties, ook voor een (afstudeer)stage of bijbaan kun je bij ons terecht. Wil je eerst sfeer proeven en persoonlijk ervaren hoe we bij BDO met elkaar werken? Meld je dan aan voor een meeloopdag.
 

Interesse?

We bieden naast uitdagende startersfuncties ook mogelijkheden om bij BDO af te studeren of als werkstudent aan de slag te gaan. Ga voor alle voordelen van een carrière bij BDO naar www.werkenbijbdo.nl.

Of neem voor meer informatie contact op met Tamara Lavrijsen, Adviseur Werving & Selectie, tel.: (040) 269 81 53, e-mail: tamara.lavrijsen@bdo.nl