Werkstudentschap bij Joanknecht & Van Zelst

  • Dutch
  • Accounting
  • Interships & Traineeships

Een werkstudentschap bij Joanknecht & Van Zelst

“Ben jij benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een accountants- en belastingadvieskantoor? En wil je bouwen aan je carrière? Combineer dan op een slimme manier je studie met een stage waarbij je de theorie direct in de praktijk brengt!”

De organisatie. Joanknecht & Van Zelst is een ècht Eindhovens kantoor en bestaat sinds 1948. Met ruim 120 gedreven professionals zijn wij sinds jaar en dag een partner voor ondernemers op weg naar succes. In de regio Brainport, maar ook ver daarbuiten. Een organisatie die groeit en waar ontwikkeling van de medewerkers erg belangrijk is. Ons kantoor heeft één vestiging. De grote voordelen hiervan zijn snelle kennisdeling, directe communicatie en hoge kwaliteit. Een perfecte omgeving om op een persoonlijke manier te groeien!

De stage. Tijdens de sollicitatiegesprekken kijken we samen naar welke  afdeling het beste bij jou past. De focus tijdens je werkstudentschap zal op deze betreffende afdeling liggen. Wij bieden echter studenten de mogelijkheid om door middel van een traineeship kennis te maken met al onze afdelingen. Dit kan plaatsvinden aan de hand van een kennismakingsgesprek, een interactieve case of een daadwerkelijke uitwisseling met de andere afdeling. Bij aanvang van je werkstudentschap start je met een algemeen introductieprogramma. Het programma neemt je mee in onze nieuwe strategie naar 2018 toe. Dit gaat jouw basis zijn voor je werkstudentschapperiode bij ons kantoor. Een perfecte leeromgeving!

Talent m/v. Ben jij een gemotiveerde, spontane 3e jaars bachelor student die door de harde knip nog niet kan beginnen aan de masteropleiding? Ga je starten of ben je reeds gestart met het master jaar en heb je in je rooster minimaal 2 dagen per week ruimte voor een bijbaan? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw theoretische kennis te versterken met praktijkervaring. Wij bieden een werkstudentschap aan op zowel de accountancy, assurance als fiscale afdeling.

Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en kijk je kritisch naar zaken waarbij je op een duidelijke en rustige manier van jezelf laat horen als je het ergens niet mee eens bent? Dan zoeken wij jou!

Ons aanbod. Een slim en uitdagend kantoor waar je veel kunt leren. Juist omdat onze cultuur tot de categorie ‘informeel’ behoort. Naast vaktechnische ontwikkeling staat bij ons ook persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Wij bieden studenten prima arbeidsvoorwaarden. De stagevergoeding is goed en de werktijden flexibel. Wat wèl vaststaat, is onze intensieve begeleiding.

Contact. Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon, HR assistent, op telefoonnummer +31 (0) 40 8447002 of via hrm@joanknecht.nl.

accountancy | assurance | belastingadvies | corporate finance | financieel – juridisch advies