Stagiair Accountancy

  • Dutch
  • Accounting
  • Interships & Traineeships

Een boeiend begin

Een boeiend begin. Een goede stage of afstudeeropdracht doet wonderen voor je latere carrière. Investeer in een concrete, boeiende (afstudeer)opdracht bij een écht goed kantoor. En zorg voor een leerzame ervaring voor beíde partijen.

De stage. Als mens en aanstormend professional pas je in onze organisatie. In een sollicitatieprocedure kijken we samen naar de klik. Daarna gaan we aan de slag. Je krijgt alle ruimte voor het schrijven van een afstudeerscriptie of stageverslag. Bovenal krijg je een veel beter inzicht in de dagelijkse praktijk van een accountant.

Slim & spontaan met ambitie m/v. We zoeken gemotiveerde, spontane HBO- of WO- studenten accountancy of bedrijfseconomie. Je hebt een flexibele instelling plus een gezonde portie doorzettingsvermogen en daadkracht. Naast je studie staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Ons aanbod. Een slim en uitdagend kantoor waar je veel kunt leren. Juist omdat onze cultuur tot de categorie ‘informeel’ behoort. Ook voor studenten zijn er prima arbeidsvoorwaarden. De stagevergoeding is goed, de werktijden flexibel. Wat wél vast staat, is onze intensieve begeleiding.