Assistant Accountant Assurance

  • Dutch
  • Accounting
  • Vacancies

Assistent accountant Assurance

“Daar sta je dan, aan het begin van je carrière. Alles is nog mogelijk en je bruist van de energie. Zin in een serieuze baan waarin je veel vrijheid krijgt en verantwoordelijkheid neemt? Je persoonlijkheid ertoe doet en je focust op de zaken waarin jij uitblinkt?”

De organisatie. Joanknecht & Van Zelst is een ècht Eindhovens kantoor en bestaat sinds 1948. Met ruim 120 gedreven professionals zijn wij sinds jaar en dag een partner voor ondernemers op weg naar succes. In de regio Brainport, maar ook ver daarbuiten. Een organisatie die groeit en waar ontwikkeling van de medewerkers erg belangrijk is. Ons kantoor heeft één vestiging. De grote voordelen hiervan zijn snelle kennisdeling, directe communicatie en hoge kwaliteit binnen een open cultuur. Een perfecte omgeving om op een persoonlijke manier te groeien!

De functie. Als assistent accountant Assurance ben je mede verantwoordelijke voor de uitvoering van controleopdrachten bij uitdagende klanten binnen diverse branches. Hierbij krijg je snel verantwoordelijkheden en werk je direct met en bij de klant. Je haalt energie uit het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk.

Talent m/v. Ben jij een gemotiveerde, spontane (bijna) afgestudeerde wo-student die de opleiding accountancy of bedrijfseconomie heeft volbracht? Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en kijk je kritisch naar zaken waarbij je op een duidelijke en rustige manier van jezelf laat horen als je het ergens niet mee eens bent? Dan zoeken wij jou!

Ons aanbod. Een slim en uitdagend kantoor waar accountants, belastingadviseurs, financieeljuridisch adviseurs en corporate finance adviseurs dagelijks met elkaar samenwerken en waar je veel kunt leren. Je werkt binnen een jong hecht team met betrokken collega’s die willen groeien en daarvoor veel ruimte krijgen binnen de informele cultuur. Naast vaktechnische ontwikkeling staat bij ons ook persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en de werktijden zijn flexibel.

Contact. Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon, HR assistent, op telefoonnummer +31 (0) 40 8447002 of via hrm@joanknecht.nl.