Afstudeerstage KPMG

  • Finance
  • Interships & Traineeships

Een universitaire stage die je niet alleen ervaring brengt, maar ook een scriptie oplevert.

Universitaire studenten kunnen hun afstudeeronderzoek uitvoeren bij KPMG. We hebben afstudeermogelijkheden in accountancy, maar ook bij onderdelen van onze adviestak: IT Advisory, Business Performance Services, Governance & Compliance, Forensic & Integrity en Corporate Finance. 

De duur van een afstudeerstage is afhankelijk van het wetenschappelijk onderzoek en varieert meestal tussen drie en zes maanden. Gedurende deze periode krijg je een werkplek waar een laptop voor je klaarstaat. Om informatie te vergaren kun je natuurlijk gebruik maken van waardevolle kennisbronnen, zoals (interne) publicaties en ons intranet. En uiteraard zijn collega's bereid jou wegwijs te maken in onze organisatie en hun kennis te delen. 

Bij KPMG hechten we veel waarde aan een goede begeleiding van onze afstudeerders ofwel scriptanten. Je krijgt daarom een eigen coach die je laat kennismaken met de mensen, de cultuur en de vele mogelijkheden bij KPMG. Bij hem of haar kun je altijd terecht met je vragen. Daarnaast begeleidt een deskundige KPMG’er je inhoudelijk bij het schrijven van je scriptie. Zodat je zeker weet dat je aan het eind van je stage niet alleen veel ervaring, maar ook een scriptie rijker bent. Ook het publiceren van een wetenschappelijk artikel bestaat tot de mogelijkheden. 

Weet jij wat er speelt? Een goede accountant of adviseur weet wat er speelt. Dat is ons motto. Niet alleen binnen ons vakgebied, maar ook als het gaat om belangrijke issues in de maatschappij. Want interesse brengt je verder. In ons vak of in onze relatie met de klant. Of, in jouw geval, in je studie. 

Heb jij interesse in een bepaald onderwerp? KPMG biedt je de mogelijkheid om een scriptie te schrijven naar jouw keuze. Zelfs als deze verder reikt dan direct accountancy-gerelateerde onderwerpen.

Bij ons kun je meteen aan de slag als je interesse hebt om af te studeren. We hebben een selectie van mogelijke scriptie-onderwerpen op rij gezet op het gebied van accountancy en advies. Alvast enkele tips Tijdens het schrijven van je afstudeerscriptie krijg je allerlei tips. Ook van je scriptiebegeleider bij KPMG. Lees nu al vast enkele tips die je kunt gebruiken bij het schrijven van je scriptie. 

Wie zoeken wij? Wij komen graag in contact met universitaire studenten met studierichtingen: accountancy, (bedrijfs)economie, (technische)bedrijfskunde, econometrie, informatica, (bestuurlijke) informatiekunde, financieel recht of onderneming, recht & management. 

Meer informatie Ga naar www.gaaan.nu of neem contact op met Stijn Folkers via (020) 656 7162 of mail naar folkers.stijn@kpmg.nl. KPMG Recruitment Centre Laan van Langerhuize 1 1186 DS Amstelveen (020) 656 7162 folkers.stijn@kpmg.nl www.gaaan.nu