Meewerkstage KCM Fiduciair Management

  • Dutch
  • Finance
  • Interships & Traineeships

Meewerkstage KCM Fiduciair Management

Amsterdam

Wat ga je bij ons doen?

Zie jij het als een uitdaging dat je meewerkt in een team dat alle beleggingen verzorgt voor een aantal grote institutionele beleggers? Dan ben jij de juiste kandidaat voor de meewerkstage van vier maanden op de afdeling KCM Fiduciair Management. In deze stage werk je actief mee aan de bediening van een aantal cliënten: zowel de beleggingsinhoud, actuele vraagstukken en de vertaling naar cliëntcommunicatie komen aan bod. Verdere ontwikkeling van de dienstverlening aan deze doelgroep is het tweede aspect. De pensioensector staat momenteel voor een aantal grote veranderingen, waar je in deze functie van dichtbij mee te maken krijgt.
Je draait volledig mee in het Fiduciair Management team en zult daarnaast ook samenwerken met het Asset Allocatie team van KCM. Deze meewerkstage is een goede manier om kennis te maken met Kempen & Co als financiële dienstverlener en met institutioneel vermogensbeheer in het bijzonder.
 

Herken jij je in ons profiel?

Beleggen is jouw passie, maar je kunt dit naast het analyseren en eventueel bouwen van modellen ook beleggingsinhoudelijke thema's zowel schriftelijk als mondeling helder en begrijpelijk uitleggen. Excel en Powerpoint kennen geen geheimen voor jou. Als meewerkstagiair KCM Fiduciair Management ben je communicatief, beschik je over een uitstekend cijfermatig inzicht, heb je excellente studieresultaten behaald en heb je een scherp oordeelsvermogen. Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase / bachelor afgerond, bij voorkeur financieel en/of technisch;
  • Uitstekende studieresultaten;
  • Teamplayer;
  • Aantoonbare affiniteit met beleggen;
  • Analytisch;
  • Zelfstandig
  • Gedreven

Onze organisatie

Kempen & Co kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend alle kans krijgen om snel impact te hebben. Kempen & Co biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op boardroomniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij Kempen & Co gebeurt het. Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen & Co uitgegroeid tot een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, corporate finance, effectenbemiddeling en private equity. Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op!
Deze trotsheid kenmerkt ook onze cultuur, wij staan voor wat we zeggen, de klant staat voorop en wij willen de beste zijn in wat we doen.
 

Informatie afdeling
Kempen Capital Management (KCM) is een Europese gespecialiseerde vermogensbeheerder. Wij geloven in focus en leveren enerzijds maatwerk beleggingsoplossingen (Fiduciair Management) en anderzijds een beperkt aantal producten, het beheer van beleggingsproducten (waaronder Europese smallcaps, Europese OG aandelen, Hoog dividend strategieën en vastrentende waarden).
 

Wat bieden we je?

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Daarnaast krijg je de kans om je te verdiepen in beleggingsproblematiek voor pensioenfondsen en verzekeraars. Als je deze kansen weet te pakken dan kan een stage bij Kempen & Co een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.
 

Ben je geïnteresseerd?

Enthousiast geworden? Gebruik dan de button ‘solliciteer'.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ik vertel je graag meer.
Marie Louise Thijssen  – Campus Recruiter
marielouise.thijssen@kempen.nl
020-3489454