Junior Product Manager Beleggingsfondsen

  • Dutch
  • Finance
  • Vacancies

Wat ga je bij ons doen?

Wij zijn op zoek naar een junior Product Manager Beleggingsfondsen. In deze rol fungeer je als een spin in het web tussen de verschillende afdelingen van Kempen Capital Management en de diverse externe dienstverleners. Je coördineert en werkt mee aan de vervaardiging van de jaarverslagen van de KCM fondsen waarbij je rekening houdt met de kenmerken van de beleggingsfondsen en geldende regels. Je doet voorstellen voor de hoogte van de dividenduitkeringen van de beleggingsfondsen en helpt bij het opstellen en doen van fiscale aangiften van de Kempen fondsen.

In deze afwisselende functie houd je je ook bezig met diverse werkzaamheden en projecten op het gebied van in- en extern toezicht, fungeer je als sales-support en zorg je ervoor dat de aanbiedingsdocumenten zoals prospectussen en essentiële beleggersinformatie, van de beleggingsfondsen van goede kwaliteit zijn en up-to-date.

Herken jij je in ons profiel?

Kempen is ondernemend, energiek en dynamisch. Wij zijn op zoek naar mensen die floreren in een professionele organisatie met korte lijnen en elke dag het verschil maken in een veeleisende en veranderende omgeving. Idealiter heb je ervaring met en kennis van beleggingsfondsen, bijvoorbeeld opgedaan bij een fondsaanbieder, toezichthouder of service provider. Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel: 
Een enthousiaste kandidaat met 0 - 3 jaar relevante werkervaring:

  • Je beschikt bij voorkeur over een WO opleiding, bijvoorbeeld in een economische of fiscale richting;
  • Je bent hands-on en pragmatisch en je CV getuigt van drive en ondernemerschap;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent accuraat, kunt goed organiseren en bent stressbestendig;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt je talen (Nederlands en Engels)
  • Je hebt affiniteit met vermogensbeheer, beschikt over cijfermatig inzicht en hebt bij voorkeur (basis)kennis over jaarverslaggeving en fiscale aspecten van beleggingsfondsen.

Onze organisatie

Bij Kempen & Co heerst een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend de kans krijgen om snel impact te hebben. Kempen & Co biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op boardroomniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij Kempen & Co gebeurt het. Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen & Co uitgegroeid tot een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, corporate finance, effectenbemiddeling en private equity. Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op!

Deze trotsheid kenmerkt ook onze cultuur, wij staan voor wat we zeggen, de cliënt staat voorop en wij willen de beste zijn in wat we doen!

Informatie afdeling
Kempen Capital Management (KCM) is een beleggingsboutique, opererend vanuit Amsterdam, Edinburgh en Londen. Wij richten ons op een aantal beleggingsspecialisaties: small caps, onroerend goed aandelen, hoog dividendstrategieën en vastrentende strategieën. Ons multi-managementteam selecteert externe beleggingsboutiques. Daarnaast bieden wij Fiduciair Management aan pensioenfondsen en verzekeraars.

De afdeling Product Management houdt zich bezig met het opzetten en onderhouden van KCM’s beleggingsfondsen, gevestigd in Nederland en Luxemburg. De afdeling verricht operationele, coördinerende en controlerende werkzaamheden voor deze beleggingsfondsen zoals het opstellen en actualiseren van aanbiedingsdocumenten en de totstandkoming van half- en jaarverslagen. Ook fiscale werkzaamheden maken hier deel van uit. Daarnaast onderhoudt de afdeling actief het contact met de externe (buitenlandse) service providers van de fondsen en andere interne afdelingen. De afdeling is ook verantwoordelijk voor de informatieverstrekking aan directie en aandeelhouders.

Tenslotte waarborgt de afdeling dat de fondsen kunnen worden aangeboden aan beleggers in binnen- en buitenland.

Hiertoe werkt de afdeling intensief samen met diverse binnen- en buitenlandse dienstverleners aan de fondsen en met verschillende afdelingen binnen Kempen.

Wat bieden we je?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Kempen & Co is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop carrièremogelijkheden. Met een goed salaris, beoordelingstoeslag, 13e maand en een professionele werkomgeving, waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan, willen wij bijdragen aan een goede werkomgeving. Verder bieden wij jou een collectief pensioen, collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding of OV-jaarkaart.

Ben je geïnteresseerd?

Enthousiast geworden? Gebruik dan de button 'solliciteer'. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? We vertellen je graag meer.

Marie Louise Thijssen – Recruiter
MarieLouise.Thijssen@kempen.nl
Tel:020-3489454

Solliciteer