Junior Medewerker Operational Risk Management

 • Dutch
 • Finance
 • Vacancies

Wat ga je bij ons doen?

Als Junior Medewerker Operational Risk Management waarborg je dat operationele risico's die voortvloeien uit het beheer van vermogen voldoende worden gemitigeerd. Dit wordt bewerkstelligd door het gevraagd en ongevraagd signaleren, inschatten, beheersen, en vooral ook naar de organisatie en klanten inzichtelijk maken van relevante risico's.

Wat verwachten we van je?

 • Je werkt binnen Kempen op het raakvlak van de front- en backoffice;
 • Je bent verantwoordelijk voor de monitoring van operationele risico's die voortvloeien uit het beheer van vermogen;
 • Je signaleert proactief verbeteringen in processen zodat operationele risico's verder kunnen worden gemitigeerd;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verder vergroten van risk awareness binnen de Kempen-organisatie.
 • Je bewaakt dat voor cliënten wordt belegd in lijn met de afgesproken beleggingsrestricties;

Herken jij je in ons profiel?

 • De functie vraagt veel communicatie met zowel front- als backoffice, en affiniteit met complexe programma's en systemen.
 • Je vindt het leuk bestaande processen onder de loep te nemen en vervolgens ook te verbeteren, kennis te delen met collega's, en onder tijdsdruk te werken;
 • Je beschikt over een WO of HBO opleiding in een economische richting;
 • Je kunt goed overweg met administratieve systemen, databases en verwerking van data;
 • Affiniteit met beleggen is een must, met risicomanagement een pré;
 • Je bent analytisch sterk, kritisch en standvastig;
 • Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en proactief;
 • Je hebt uitgebreide kennis van Excel; en
 • Je bent gedreven en initiatiefrijk.

Onze organisatie

Kempen & Co is met meer dan 100 jaar ervaring, uitgegroeid tot een internationale speler actief op het gebied van corporate finance, kapitaalmarkttransacties, effectenbemiddeling, vermogensbeheer en private equity. Onze klanten bestaan onder meer uit publieke en private ondernemingen, institutionele investeerders en financiële instellingen. Vanaf de Amsterdamse Zuidas leveren 500 medewerkers gespecialiseerde financiële dienstverlening aan institutionele partijen wereldwijd.

Kempen & Co streeft ernaar om beter te zijn dan andere financiële dienstverleners op een internationaal niveau. We zijn – binnen onze gefocuste groep van disciplines – een speler van wereldklasse en we zijn gefocust op het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Kempen & Co is een financiële instelling voor veeleisende klanten en onze visie staat dan ook in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. We streven ernaar synoniem te staan voor topkwaliteit, passie, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op! Onze ondernemende spirit stelt ons in staat om toptalent aan te trekken, te boeien en te behouden. Bij Kempen & Co heerst een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend de kans krijgen om snel impact te hebben.

Kempen Capital Management
Kempen Capital Management is de gespecialiseerde vermogensbeheerder van Kempen & Co. Ons doel is eenvoudig: uitstekende beleggingsrendementen behalen voor onze cliënten. Wij zijn overtuigd van het belang van focus en beperken ons daarom tot een aantal specifieke nichestrategieën. Daarmee behoren wij op de betreffende gebieden internationaal tot de top in mondiale en Europese small-caps, mondiaal en Europees beursgenoteerd vastgoed, mondiale en Europese hoogrenderende aandelenstrategieën, in euro gedenomineerde obligaties, fondsen van hedge funds, en fundamentele-indexeringsstrategieën. Wij werken in sterk gespecialiseerde teams gedragen door betrokken aandeelhouders met een langetermijnperspectief en behalen uitstekende beleggingsresultaten.

Wat bieden we je?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Kempen & Co is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop carrièremogelijkheden. Met een goed salaris, beoordelingstoeslag, 13e maand en een professionele werkomgeving, waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan, dragen wij bij aan een goede werkomgeving. Verder bieden wij jou een collectief pensioen, collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding of ov-jaarkaart.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marie Louise Thijssen –Recruiter

MarieLouise.Thijssen@kempen.nl
020-3489454

Solliciteer