Junior Consultant Finance

  • Finance
  • Others

Jouw functie als Junior Consultant Finance
Je voelt je thuis in de wereld van de CFO. Je haalt je energie uit het leveren van jouw ervaring en kennis bij de klant. Je vindt het interessant in de dynamische  omgeving van de CFO te werken en vorm te geven aan de verandering. Je vindt het een uitdaging om betrokken te zijn bij het uitvoeren van een project en het opleveren van het juiste eindproduct.

Door toepassing van jouw ervaring in combinatie met de betreffende Deloitte-methodologie, draag je bij aan het succesvol doorlopen van verschillende fasen van een project. Je bedenkt graag vooruitstrevende oplossingen op het gebied van Finance Transformation, Fast Close, Integrated Performance Management, Cost Management en Financial Reporting Optimisation. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen in ontwikkelingen in de markt en deze te vertalen naar proposities. Je bent in staat om mensen mee te krijgen en te beïnvloeden. Je helpt de klant graag met het implementeren van de nieuwste (al dan niet verplichte) ontwikkelingen op de markt.

Jouw profiel: projectmatig en financieel onderlegd
Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent afgestudeerd in een bedrijfseconomische of bedrijfskundige universitaire studie;
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden;
  • Je hebt een bijzondere interesse in Finance en dat is terug te zien in je studiekeuze, je stage en eventuele werkervaring;
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om in overleg met je interne klant en collega’s met goede oplossingen te komen;
  • Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en heb je actief deelgenomen aan een studentenvereniging, bestuur, commissie of sportvereniging;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw Finance werkveld
Onze finance service lines ondersteunen (publieke) organisaties, CFO’s en financiële functies in het verbeteren van de waarde die zij leveren intern, binnen de eigen organisatie, en extern naar belanghebbenden. Dit bevat onder andere het ondersteunen van het besluitvormingsproces, belangrijk bij het definiëren en tot uitvoering brengen van de strategie van de onderneming, het verbeteren van het finance controllerschap binnen de financiële functie, optimaliseren van de activiteiten rondom de noodzakelijke governance en tenslotte het verbeteren van de belangrijkste financiële functie verantwoordelijkheden, gerelateerd aan het rapporteren van financiële en analytische managementinformatie.

Jouw carrièrepad en arbeidsvoorwaarden
Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Je werkt in een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast krijg je arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw functie, waaronder een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon en een uitstekend pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Simone van Dooren op telefoonnummer +31 68 201 9261.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.