Junior Consultant CFO Services (Mid Market)

  • Finance
  • Others

Jouw functie als Junior Consultant Finance
Je voelt je thuis in de wereld van de CFO en de uitdagingen voor de financiële functie in organisaties. Door toepassing van jouw opleiding in combinatie met de Deloitte-methodologie, draag je gestructureerd bij aan het succesvol transformeren van de financiële functie van onze cliënten. Je ziet het dan ook als een uitdaging om cliënten te helpen bij complexe problemen, zoals het inrichten van de financiële functie, het verbeteren en vormgeven van de financiële organisatie, systemen en processen (bijv. planning en control, performance management, financial close en reporting). Daarnaast ben je in staat de directie en het management binnen deze markt te adviseren en werk je samen met collega’s op projecten. Daar waar je kansen ziet voor vergroting van de regionale opdrachten- en cliëntenportefeuille draag je actief bij aan de verzilvering hiervan. Je wil je verbreden en ontwikkelen als professional in het brede management control terrein en met klanten helpen in de verdere ontwikkeling van hun bedrijfsvoering.

Jouw profiel
Word jij uitgedaagd door bovenstaande omschrijving en voldoe je aan de volgende voorwaarden, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je bent afgestudeerd in een bedrijfseconomische of bedrijfskundige universitaire studie;
  • 0 – 3 jaar werkervaring (het betreft een startersfunctie);
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden;
  • Je bent ambitieus, leergierig, ondernemend en durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je hebt een bijzondere interesse in financiële vraagstukken en dat is terug te zien in je studiekeuze, je stage en eventuele werkervaring;
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om in overleg met je interne klant en collega’s met goede oplossingen te komen;
  • Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw werkveld: Mid Market Consulting
Je cliënten bevinden zich in het midmarket segment van de (semi-)publieke en private sector. Een segment dat gekenmerkt wordt door hoge ambities en korte lijnen. Mid Market Consulting levert hoogwaardige advisering en implementatie aan haar cliënten op het gebied van de algemene bedrijfsvoering, (financiële) sturing en beheersing. Binnen het dienstverleningsconcept staat een integrale en bedrijfskundige aanpak centraal en deze bestaat uit drie belangrijke pijlers: Strategy & Organization (waaronder ook Finance), Human Capital en Technology.

Voor de regio's Zuidwest (kantoor Breda/Rotterdam), Zuidoost (kantoor Eindhoven/Maastricht) en Noordwest (Den Haag-Amstelveen) zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Jouw carrierepad en arbeidsvoorwaarden
Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams en in een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden wij jouw arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een I-phone 4 en een uitsekende pensioenregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Simone van Dooren op telefoonnummer +31 68 201 9261.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.